Vanliga misstag folk gör när de vill bli tillsammans med sitt ex

Bryta upp och bli ihop igen är en ganska vanlig händelse med de flesta par som jag vet, men oavsett hur många gånger folk försöker bli ihop med sin ex-talet, de flesta av dem ändå fortsätta att begå samma misstag om och om igen. Begå dessa misstag är oftast orsaken till varför vissa par inte hamnar bli tillsammans och slutligen svår sig från varandra.

Du kan faktiskt minska risken att förstöra dina chanser att få tillbaka tillsammans med ditt ex genom att undvika vanliga misstag som de flesta människor gör. Här är ett par saker som du bör försöka undvika.

Tigg inte ditt ex

Tiggeri ditt ex att komma tillbaka tillsammans med dig kommer bara att göra aktern hans beslut att inte bli ihop med dig och äntligen få över din bryta upp och gå vidare eftersom detta kommer att du verkar väldigt behövande. Ingen vill vara i ett förhållande med en mycket behövande person, eftersom detta kan leda till många problem senare. Du kommer att förlora ansiktet när du ber någon att bli ihop med dig. Du kan inte bara förlora ditt ex, men du kan också förlora lite respekt som människor har för dig genom att tigga, så gör det inte.

Låt inte din stolthet ta över

Komma tillbaka tillsammans med ditt ex kan vara svårt om ingen av er är villig att ge upp och svälja din stolthet. För att saker ska fungera mellan dig och ditt ex, måste en av er att ta den högre vägen, och vid behov, undvika att låta ditt ego få det bästa av dig. Ingen kan ta itu med en person som vägrar att kompromissa, och insisterar på att göra saker och gå om saker och ting sin egen väg. När en av er äter några Humble Pie, följer den andra personen oftast.

Svartsjuka motsvarar mer drama

En av de mer vanliga, men felaktiga, Hollywood rätta för en paus är upp till göra den andra personen (din fd) svartsjuk genom att göra ditt ex se att du är nöjd med en annan person. Tvärtemot vad många tror kommer att göra detta inte att göra ditt ex att inse att ni båda ska bli tillsammans igen, istället kommer detta bara att göra din fientlighet ex känner mot dig, eller mot vad du gör. Denna handling är avsiktlig, och risken är stor, kommer ditt ex räkna ut att du gör detta med flit för att göra honom svartsjuk. När detta händer kan du kyssa dina chanser att få tillbaka tillsammans adjö.

Undvika konfrontation

Gräla med ditt ex inte är det bästa sättet att få honom (eller henne) att bli ihop med dig. En bryta upp kan vara smärtsamt för båda parter, bara se till att när ni båda väljer att tala om att försöka arbeta saker och bli tillsammans igen, undvika att bli konfronterande, särskilt om du är böjd på att få en ursäkt från ditt ex för den eventuella misstag som han skulle ha gjort som leder till att bryta upp. Tänk på att du är där för att bli tillsammans igen, inte spela skylla spelet. Lär dig att prata om dina problem på ett icke-fientligt sätt att undvika missförstånd och missförstånd.

Dessa är bara några av de vanligaste misstagen som du kan undvika för att se till att du inte minskar dina chanser att få tillbaka tillsammans med ditt ex.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0