Tips på när ditt ex inte vill bli ihop igen

Är du intresserad av att bli tillsammans med ditt ex, men du får den känslan att ditt ex verkar inte vilja samma sak, och du inte vet exakt hur jag ska säga om det är i själva verket vad ditt ex mår eller inte? Om ditt svar på den frågan är ja, då behöver du inte oroa dig eftersom det finns sätt att du faktiskt kan berätta om ditt ex inte vill bli ihop med dig. Följ bara dessa tips och du bör kunna fatta ett beslut för dig själv.

Undviker samtal om ert förflutna

När ditt ex försöker byta samtalsämne när du pratar om din tidigare relation, eller om han rent ut säger åt dig att inte prata om det, då är det en god chans att ditt ex kan vara obekväma med att prata om ditt förflutna, dels för att han skulle kunna vara ointresserade väcka gamla minnen om den, eller att han helt enkelt inte har någon önskan att bli ihop med dig. Om ditt ex verkar ställa upp, ska du inte trycka på ämnet med honom, eftersom detta bara kommer att irritera honom. Du kan nog hålla samtal om ditt förflutna för en annan gång.

Undviker tid tillsammans

Även om de flesta skulle vilja vara vänner med sina Exes, är detta inte alltid möjligt. Vissa människor är faktiskt inte bekväm i att ständigt umgås med sina Exes, om det är bara en vänlig datum, eller en grupp get-together. Om ditt ex minskar på dina önskemål att tillbringa lite tid tillsammans, kan detta vara ett tecken på att ditt ex kanske försöker skapa några avstånd från dig, mer så om din bryta upp var bara lite senare. Känn dig inte alltför nedstämd, men, eftersom detta kan också fungera till din fördel, särskilt om ditt ex inser att han saknar att ha dig i sitt liv, bara försöka att inte bli alltför påträngande med din inbjuder dock, eftersom detta kan bli irriterande snabbt.

Dejtar andra människor

Om ditt ex verkar vara lycklig i dejting med andra människor, så skulle detta kunna vara en tydlig indikator på att ditt ex försöker att komma över dig. Om så är fallet, så betyder det att ditt ex inte kan ha något intresse av att bli tillsammans med dig, och är mer fokuserad på att flytta. När ett ex börjar hittills andra människor, kan detta vara ett försök att starta nya relationer, vilket innebär att din tidigare relation är nu i bakhuvudet. Oroa dig inte, men eftersom detta bör också vara en indikation för dig att flytta på dig själv och starta en ny relation också.

Ointresse för ditt sociala liv

Vanligtvis när en person är intresserad av att bli tillsammans med sin Exes försöker de oftast att få lite information om deras sociala liv, såsom vem de är dating, eller hur de mår socialt, eller var de brukar gå nu när de är bryts upp. Om ditt ex inte är intresserade av att förvärva dessa typer av information, så skulle detta kunna betyda att de inte är intresserade av din dating liv. Visar ointresse för denna aspekt av ditt liv visar att det är liten chans att de skulle vilja fortsätta och fullfölja återuppväcka din förlorade relation.

Avgöra om ditt ex inte vill bli ihop med dig är aldrig en trevlig upplevelse, men är ibland en nödvändighet för att hjälpa dig att räkna ut om du ska fortsätta och försöka bli ihop med ditt ex eller starta en ny relation med en annan person.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0