Skäl till att inte bli ihop med ditt ex

Du kan hitta dig själv med den starka känslomässiga behov av att vilja bli ihop med ditt ex efter uppbrottet, men ibland bli tillsammans med ditt ex inte är det bästa för dig att göra. Det skulle finnas ett par saker som du behöver för att bedöma med dina tidigare förhållande, samt bedöma inom dig själv, att kunna avgöra vad dina bästa flytta den, vare sig det är att komma tillbaka tillsammans med ditt ex eller att helt enkelt gå vidare att ett nytt förhållande med någon annan. Här är ett par saker som du kan använda för att hjälpa dig att fatta det beslutet.

Du känner dig osäker

När du känner dig osäker på ditt beslut att komma tillbaka tillsammans med ditt ex, eller om du har en hel del tvivel i ditt sinne, då är det bättre om du inte driva igenom med den för tiden. Göra ett beslut att bli ihop med en före detta kräver mycket engagemang och omsorg, särskilt eftersom du arbetar med din mans känslor åt sidan från din egen, vilket är varför du måste se till att ditt hjärta är verkligen i den. Inte bli ihop med ditt ex om du inte verkligen vill göra det eftersom detta kommer bara att resultera i ett annat bryta upp.

Många olösta frågor

Om du och ditt ex fortfarande har en hel del olösta frågor, då är det nog bättre om du väljer att lösa dessa frågor först innan du gör några planer på att bli tillsammans eftersom detta hjälper till att utjämna vissa saker i er relation som kan ha orsakat den att misslyckas i första hand. Den viktigaste frågan som du måste försöka fixa är den främsta orsaken till din bryta upp. När du får det ur vägen, kan du börja faktiskt att försöka återuppväcka gnistan i er relation redan, samt försöka fixa andra frågor som kan ha bidragit till konflikten.

Ditt ex vill inte

Om ditt ex inte vill bli ihop med dig, då ska man inte tvinga honom till. Det borde vara ett tydligt tecken för dig att börja gå vidare från din relation och antagligen starta en ny relation med någon annan. Kom bara ihåg att ge dig själv tid att gå vidare från din tidigare relation innan du startar en ny en, bara för att se till att du redan är över den och undvika eventuella problem med din nya.

Ditt ex har gått vidare

När du ser ditt ex i en ny relation med någon annan som är ett tecken på att ditt ex förmodligen rör sig vidare från din relation redan. Under denna period i ditt bryta upp, är det inte tillrådligt att försöka bli ihop med honom eftersom du faktiskt kan orsaka en del problem med din mans nya relation. Vad mer är att du kan förstöra ditt ex: s chans att få över din bryta upp.

Låt ditt ex att vara lycklig med någon annan eftersom du redan haft din chans att göra saker och ting fungerar, och det gjorde inte nödvändigtvis sluta bra. Dessutom hade man möjlighet att bli ihop med honom, men nu när ditt ex är med någon annan, så den möjligheten har redan passerat dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0