Mest effektiva sättet att få ditt ex tillbaka

Komma tillbaka tillsammans med ditt ex kan visa sig vara en svår uppgift, särskilt om du inte är invigt några tips och råd som kan hjälpa dig att göra de bästa besluten som möjligt.Lyckligtvis för dig den här artikeln får du några av dessa tips, och förhoppningsvis kommer du att vägledas till att göra rätt val.

Här är några saker som du kan använda så att du effektivt kan bli ihop med ditt ex.

Fastställ orsaken

Innan du kan även prova att börja bli tillsammans med ditt ex, måste du först fastställa orsaken till din bryta upp eftersom detta kommer att bidra till att ge dig några ledtrådar om hur du ska gå om hela bli tillsammans process. Vet vad som orsakade din relation inte fungerar, och försöka lista ut vad som gick fel, och hur du kan undvika att göra dem igen, kommer detta att ge dig ett bra försprång på att få tillbaka tillsammans med ditt ex.

Acceptera fel

När du har fastställt vad som orsakade din relation inte fungerar, måste du lära dig att acceptera fel som du kan ha gjort för att orsaka bryta upp, liksom acceptera och förlåta allt fel ditt ex skulle ha gjort om sina slutförbrukare. Detta kommer faktiskt hjälpa dig komma i form med din bryta upp, samt förbereda dig att prata med ditt ex och försöka arbeta ut saker med dem.

Tala till ditt ex

Att prata med ditt ex är också en annan mycket viktig process som du behöver för att ge tid till att göra om man vill vara effektiva i att få ihop igen. Detta kommer faktiskt erbjuda er båda en möjlighet att pröva och diskutera några saker om din tidigare relation, både det goda och inte så bra, och ge varandra någon form av nedläggning och upplösning. Ta detta tillfälle att uttrycka allt du vill säga till ditt ex, speciellt de saker som du inte kunde diskutera innan.

Kompromiss

Lär dig att kompromissa med ditt ex. Människor har ibland missuppfattningen att kompromissa innebär att du offrar några saker om dig själv för att hålla en annan person glad, som i detta fall, skulle vara ditt ex. Dock innebär kompromisser i denna aspekt som ni båda hittar en gemensam grund där du både kan enas om, och förhoppningsvis bygga din relation där. Poängen med detta är att du både hålla varandra nöjda genom att kompromissa och inte bara till glädje för den ena parten i förhållandet.

Skapa en upplösning

När du har diskuterat med ditt ex vad ni båda behöver göra för att göra förhållandet arbete, så ska du redan har nått en resolution, och vad som behövs är att helt enkelt försöka följa upp den resolutionen. Din lösning ska vara något som ni båda kan arbeta med, och bör erbjuda er båda något som kommer att bidra till att göra förhållandet bättre än vad den var innan, såsom förändringar som behöver göras.

Det finns inga säkra sättet att verkligen få ditt ex för att bli ihop med dig, men med hjälp av dessa tips kan faktiskt bidra till att förbättra dina chanser att lyckas med detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0