Hur kan man veta om din pojkvän vill komma tillbaka till dig

Merparten av tiden, flickor som bryter upp med sina pojkvänner inser senare att de gjort ett misstag i att bryta upp med sina ex pojkvänner, och nu vill komma tillbaka tillsammans med dem men är inte säker på om deras ex fortfarande vill bli ihop med dem efter vad som har hänt. De hamnar bara förmedla en chans att återuppliva deras relation till sina ex bara för att de är rädda för att göra bort sig själva genom att bli tillsammans med sitt ex, bara för att avvisas.

Om du befinner dig i samma situation, då är det tur, för det finns sätt att du faktiskt kan berätta om din pojkvän är fortfarande intresserad av att bli tillsammans med dig. Här är ett par enkla kontrollampor som hjälper dig att avgöra om det fortfarande finns en chans för dig och ditt ex att starta en ny relation.

Frekvens av interaktion

En pojkvän som fortfarande vill komma tillbaka tillsammans med sin fd flickvän är sannolikt fortfarande i kontakt med henne ofta, och kommer att undvika att skapa en distans mellan honom och hans ex, bara för att se till att han fortfarande är en del av hennes liv. Denna taktik är vanligen anställda om en kille inte vill ha hans fd flickvän för att helt glömma bort honom, därav frekvensen av deras interaktion med varandra. Så ju mer frekvent att din fd pojkvän stannar kvar i kontakt med dig även om du redan bryts upp, desto större är möjligheten att ditt ex fortfarande är intresserad av att bli tillsammans med dig.

Ex frågar om ditt sociala liv

Om ditt ex ber om din nuvarande dejting status, är chansen, han är fortfarande inte över dig och ändå vill bli ihop med dig. Ingen frågar om en kvinnas dejting status om han inte var intresserad av att dejta henne. Detta är ett tydligt tecken på intresse från en del av ditt ex att vilja hålla koll på ditt sociala liv därmed frågorna och uppdateringar på din nuvarande dejting status.

Samtal om det förflutna

När din fd pojkvän berättar om ditt förflutna mycket, det är en tydlig indikation på att han fortfarande fast vid dina tidigare minnen och erfarenheter tillsammans, vilket betyder att han inte kan vara över dig helt, och planerar på att få tillbaka tillsammans med dig. Ex pojkvänner brukar använda denna typ av teknik för att påminna dig om hur roligt ni hade innan, eller påminna dig om att ni båda var stora tillsammans, något att gnista upp eld för honom. Ex oftast är använda dessa för att också testa om du också känner på samma sätt, så de kan fråga dig om du kommer ihåg ett visst ögonblick i ditt förflutna, och om du missar det. Om detta händer en hel del, då du redan vet vad din fd pojkvän försöker göra.

Samtal om ingenting

Ex pojkvänner ibland försöker hålla dem kopplade till dig i ett antal olika sätt, varav den ena är genom att försöka prata med dig även om det finns något att prata om. Vad detta innebär är helt enkelt håller er båda i varandras sevärdheter, vilket gör det svårt för dig att glömma honom, vilket egentligen är hela idén. Du kanske märker att du har samtala i timmar om ingenting, eller om samma ämne. Om detta händer, då din fd pojkvän kan faktiskt vara att försöka prata sig tillbaka in i ditt hjärta.

Det finns en hel del andra tecken som du kan prova att kontrollera, men tänk på att varje person är olika, så du bör lära känna dem eftersom de alla reagera och agera annorlunda än en annan.
Fortfarande inget som slår att be ditt ex direkt, men var är det roliga i det, eller hur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0