Gå tillbaka till ditt ex flickvän eller ex pojkvän

Komma tillbaka tillsammans med ditt ex kan vara en svår uppgift, särskilt om din bryta upp var inte en trevlig en. Det finns ett par saker som du faktiskt behöver tänka på innan flytten att få tillbaka tillsammans med ett ex, särskilt om du vill vara säker på att det inte blir några problem senare. Ingen vill bli ihop med ett ex bara för att bryta upp med dem igen senare.

Här är ett par saker som du behöver tänka på bara för att se till att du verkligen gör rätt beslut i att få ihop med din fd pojkvän eller flickvän.

Vad är orsaken till uppbrottet

Det allra första du behöver tänka på är orsaken till din bryta upp. Fråga dig själv den frågan och försöka se vad svaret blir. Tänk på att ditt första svar och reaktion på denna fråga faktiskt skulle vara en som kommer att gynna dig, eller sätta dig i ett bra ljus. Du kan säga att det var ditt ex fel, eller att du kan erkänna att det var din, men du hade en anledning till att göra det.

Ditt svar kan faktiskt ge dig en hel del insikt om ditt nästa drag, om du skulle få tillbaka tillsammans med ditt ex eller inte. Om du känner dig arg, eller om du skylla ditt ex för att bryta upp och sedan bli tillsammans med ditt ex kanske inte en så bra idé som för tillfället.

Acceptera uppbrottet

När du har fastställt orsaken till bryta upp, måste du nu att faktiskt komma i rätta med detta faktum. Du kan inte förvänta dig att gå vidare om du fortfarande inte har accepterat det faktum att du och ditt ex är inte tillsammans längre. Att göra detta faktiskt kommer att bidra till att förhindra dig från att göra några felaktiga beslut om hur man hanterar hela processen för att bli tillsammans med ditt ex, såsom att vara avundsjuk när du ser ditt ex ut med en annan person, eller genom att rusa ditt ex i komma överens med dig på det hela taget bli tillsammans sak.

Acceptera bryta upp innebär att du accepterar det faktum att du och ditt ex är inte längre ett par, men två separata individer, och normala regler för par som inte längre gäller för er båda.

Vad är anledningen till att bli ihop igen

När du har kommit till fred med din bryta upp, måste du nu ta reda på varför du vill bli ihop med ditt ex. Fråga dig själv den frågan, och kolla vad du svaret. Om du fick reda på att du bara vill bli ihop med ditt ex eftersom du inte vill se ditt ex ut med ett annat datum, sedan bli ihop igen är kanske inte den bästa möjliga lösningen för dig.

Se bara till att oavsett vad din anledning är för att få tillbaka tillsammans, bör du ha tänkt på det länge och hårt, och se till att du inte bara dina känslor, utan känslor av ditt ex så bra i ditt beslut och tankar. Detta hjälper dig att undvika att såra någon mer känslor senare, vare sig det är din mans eller din egen.

Tala till ditt ex

Att prata med ditt ex är det viktigaste steg som du måste göra innan du kan faktiskt bli ihop med honom eller henne. Att göra detta kan faktiskt öppna upp en massa ämnen för dig att diskutera, av vilka vissa kan hänvisa till en del dåliga saker om ditt förhållande, medan andra kan hänvisa till några av de bästa saker. Var öppen under diskussioner och se till att du tillåter varandra att vädra ut dina åsikter och perspektiv i frågan.

Detta kan faktiskt vara den avgörande faktor om huruvida ni skulle få ihop igen eller inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0