Bli tillsammans med ditt ex eller inte göra

Det finns ett par saker som du behöver veta och förstå om du vill vara säker på att din bli tillsammans med ditt ex är en smidig och framgångsrikt. Gör vad du måste göra, och undvika de saker som du behöver för att undvika att göra, kommer att bidra till detta. Här är ett par saker som du kan använda för att hjälpa ditt bli tillsammans process.

Ge ditt ex tid

Komma tillbaka tillsammans från en bryta upp tar tid, så se till att du ger ditt ex, liksom själv, tillräckligt med tid att klara av att bryta upp. Göra flytta för att få ihop direkt efter en bryta upp är inte tillrådligt, särskilt sedan bryta upp fortfarande är färsk på både sinne och du kan fortfarande ha vissa problem som ni båda måste lösa innan du kan hoppas på att bli ihop smidigt och framgångsrikt.

Vill prata med varandra

Se till att du ger varandra möjlighet att prata med varandra om frågor som ni har i er relation, bland annat anledningen till att du bröt upp, och vilken upplösning du tror kan vara bäst för din relation så du kan få tillbaka tillsammans. Talande är faktiskt en av de mer viktiga saker som du behöver göra eftersom detta ett av de sätt som du faktiskt kan åtgärda problem i er relation.

Använd inte
psykningar att bli ihop

Använda psykningar att få ditt ex att vilja bli ihop med dig är aldrig en bra idé eftersom det kan bara leda till mer problem. Exempelvis att göra ditt ex svartsjuk genom att dejta en annan person bara för att få henne att vilja bli ihop med dig aldrig fungerar, eftersom detta bara kommer att driva ditt ex att vilja hämnas och datum någon annan bara för att trots dig, och nästa sak du vet ni båda redan försöker få även med varandra. Undvik psykningar och bara ta itu med de frågor som du har direkt och korrekt.

Var inte för framfusig och possessiva

Att vara för framfusig och possessiv med ditt ex bara kommer att irritera ditt ex och förstöra dina chanser med henne, så se till att du inte agera så. Låt ditt ex att ta beslutet att vilja bli ihop på egen fri vilja utan någon inblandning från din sida, samt ge ditt ex tillräckligt med utrymme att fritt väga in hennes alternativ. Kom ihåg att du redan har brutits upp, så de regler som gäller för par som inte nödvändigtvis gäller för dig längre.

Metod processen med uppriktighet

Se till att du är uppriktig i ditt beslut att vilja bli ihop med ditt ex, särskilt eftersom det är inte bara dina känslor som är involverade i ditt beslut, men ditt ex också. Du vill inte komma tillbaka tillsammans med ditt ex bara för att bryta upp igen senare eftersom du inser att du egentligen inte vill vara i relationen. Detta kommer bara att skada ditt ex ännu mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0