Vad du inte ska göra när du vill bli tillsammans med ditt ex igen

Har du någonsin försökt att få tillbaka tillsammans med ditt ex, men det slutade med att sätta en mycket större kil mellan er båda bara för att du gjorde ett par saker fel under den tid som ni började bli ihop igen? Tja, lyckligtvis för dig, det finns sätt att du faktiskt kan förhindra att detta händer genom att helt enkelt känna och undvika de saker som du inte bör göra när du försöker bli ihop med ditt ex.

Var inte klängig

Människor har ibland svårt att låta sina ex går, särskilt om de fortfarande inte är villiga att släppa taget i nuläget. Om du vill undvika att vara alltför giriga och klängig till ditt ex, lära sig att släppa taget om ditt ex, och låt henne göra vad det är att hon vill göra. Tänk på att ni båda är inte tillsammans nu, oavsett hur du kan uppfatta din relation ska vara. Låt ditt ex att prata, och eventuellt gå ut med andra människor. Det kan faktiskt hjälpa till att få ditt ex att missa den tiden hon hade med dig.

Var inte pushy

Så mycket som du skulle vilja för saker arbeta direkt mellan dig och ditt ex, tyvärr fungerar det inte så. Det kan ta lite tid för er båda att komma tillbaka tillsammans och det är inte ens en försäkran om att ni båda kommer. Poängen är, om du inte vill såra dina chanser att få tillbaka tillsammans med ditt ex, så ska du låta saker och ting ha sin gång. Tryck inte henne att fatta beslut hon inte är redo att göra för att detta endast kommer att tvinga henne att harmas dig och blir irriterad av dina handlingar.

Var inte desperat

När du försöker att tigga ditt ex för att bli ihop med dig, eller när du försöker kasta dig till ditt ex bara så att du kan få henne att bli ihop med dig, du lyckas bara göra dig verkar väldigt desperat, och desperation är inte alls lockande för någon. När du gör detta, du trycker bara ditt ex bort, vilket begränsar dina chanser att bli tillsammans med henne.

Gör inte ditt ex svartsjuk

Även i de flesta filmer, vilket gör ditt ex svartsjuk med en ny älskare eller partner är vägen att få ditt ex att komma tillbaka tillsammans med dig, i verkligheten fungerar sällan. Provocerande ditt ex med en sådan handling skapar bara mer problem eftersom det kan tvinga ditt ex att göra samma sak för dig, vilket resulterar i en aldrig sinande utbyte. Du kommer bara att sluta såra varandra istället för att få dig att vilja varandra.

Provocera ditt ex

Provocera ditt ex bara så du kan få en reaktion från dem är inte en bra idé. Om något kommer ditt ex känner sig sårad och bedragen, speciellt om du använder någon information som är invigt bara du delat med dig under din relation. När du attackerar din ex personligen genom att provocera dem, kommer det bara ilska henne och förstöra dina chanser att återuppväcka din tidigare relation.

Komma tillbaka tillsammans kan vara en smidig och enkel process om du bara vet vad du ska titta efter och vad man inte ska göra. Förhoppningsvis, efter att du har läst den här artikeln bör du ha en idé om hur man ska gå för att få ditt ex tillbaka in i ditt liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0