Tricks som inte fungerar med att få ditt ex tillbaka

Nästan varje person som har haft ett förhållande vet att det tar ett par saker för att få någon som gjorde slut med dig att vilja bli ihop igen. Folk kan använda ett antal knep och tekniker för att få sina ex tillbaka in i deras liv och tillbaka i en relation, dock inte alla dessa trick arbete, och ibland kan faktiskt leda till att du förstör dina chanser att få tillbaka tillsammans. Här är ett par av dessa trick som du bör försöka undvika för att framgångsrikt bli ihop med ditt ex.

Var inte för ivrig

Visar ditt ex att du är väldigt ivrig att komma tillbaka tillsammans kan vara en indikation på att du blir mer desperat i dina handlingar, och är ett bra avskräckningsmedel för många exe-filer. Om du inte vill driva ditt ex bort, undvika att vara alltför ivrig att bli ihop genom att kasta sig på honom, eller genom att helt enkelt försöka att behaga honom alltför mycket till den grad att du är villig att göra allt som ditt ex kommer att be av dig, oavsett om det är mot din bättre vetande eller inte.

Var inte alltför vänlig

Att vara alltför vänlig med ett ex kan vara ett problem, särskilt eftersom du alltid kommer att vara hyser romantiska känslor för ditt ex. Genom att vara alltför vänlig med ditt ex kommer bara utsätta dig till några oönskade situationer som du kanske inte vill ta itu med när ni båda är sönder. Tänk på att normala regler som gäller för par som inte gäller för dig längre, så du kan fångas i obekväma stunder som kan leda dig att göra en del mindre välbetänkta åtgärder, t.ex. agerar som en idiot mot ditt ex är friare. Detta kommer bara att sätta dig i dålig dager med ditt ex, och kan faktiskt förstöra dina chanser att komma tillbaka tillsammans.

Använd inte Svartsjuka som ett sätt

Att tvinga ditt ex för att få svartsjuk genom att dejta en annan man eller kvinna inte kommer att göra ditt ex vill komma tillbaka tillsammans med dig, utan snarare kan det driva ditt ex bort från dig och i armarna på en annan. Kom alltid ihåg att detta trick fungerar sällan, och även om du gjorde lyckas göra ditt ex svartsjuk, det finns en högre sannolikhet att ditt ex kommer att försöka hämnas genom att göra dig svartsjuk istället för att bara ge efter för dina knep och bli ihop med dig. Om det händer, då du skulle fångas helt enkelt försöka överträffa varandra, och detta aldrig slutar lyckligt.

Tvinga inte ditt ex

Pushing ditt ex att vilja bli ihop med dig innebär en hel del problem för dig. För en, kommer ditt ex känner sig definitivt irriterad och irriterad om du försökte tvinga honom till att bli tillsammans med dig. Om ditt ex känner så, då kan du kyssa dina chanser att återuppväcka adjö. Ett annat problem skulle vara att även om ditt ex inte får pressas att gå med på att bli ihop med dig, kommer han inte stanna i er relation för mycket länge sedan det var egentligen inte ett beslut som han gjorde för sig själv.

Du vill att ditt ex att verkligen vilja bli ihop med dig, och tvinga honom att göra det är inte rätt sätt att göra det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0