Tricks om hur du vinna ditt ex tillbaka

Vinna ditt ex tillbaka och bli tillsammans med honom (eller henne) är inte helt omöjlig, men du behöver fortfarande veta ett par saker för att förbättra dina chanser. Att vara förberedd när det är dags får du bättre resultat från dina ansträngningar, så att du kan få ditt ex tillbaka in i ditt liv och kärleksfull öppna armar.

Det finns ett par saker som du kan göra för att uppnå detta mål. Men kom ihåg att varje person, varje par är varje relation annorlunda, så se till att du lägger din egen lilla smak på dessa trick.

Imponera på dig själv

Du kan inte förvänta dig att vinna ditt ex tillbaka om du inte är säker i dig själv. Detta betyder att du först ska imponera på dig själv innan du ens kan försöka imponera på ditt ex. Hur kan man övertyga en annan person att du är en hake om du själv inte tror det, eller ens tror att om dig? Ta dig tid att förbättra ditt utseende om du inte har gjort det hittills. Klä upp fint, komma i form och se till att du ser bra ut. När du har imponerat själv, kan du börja nu och imponera på andra.

Imponera på ditt ex

Ett annat trick som du kan använda för att förbättra dina chanser att få tillbaka tillsammans med ditt ex är genom att lära sig att imponera på honom igen. Om det finns en viss egenskap som han tycker om dig, använder du den till din fördel. Ät i hans favorit restaurang, för hans favoritmat, bära kläder som han tycker bäst om du gör dessa saker kommer att hjälpa påminna honom att du värdesätter vad han säger eller tycker, liksom visa honom att du är den person som han föll kär i förut.

Förstärk dina styrkor, dölja dina svagheter

Visa upp din goda sida är det vanliga sättet att gå för människor som fortfarande lär känna varandra, men detta betyder inte att du inte kan använda detta för att imponera på dina ex. Även om ditt ex redan har en aning om vem du är, och du kan anta att visa upp dina styrkor och gömma din svaghet kommer att vara meningslöst, kommer detta att fungera hjälper faktiskt påminna ditt ex om alla dina goda egenskaper, vilket gör ditt ex tänka två gånger det beslut som han eller hon har gjort om din relation.

Ta det lugnt

Du kan inte rusa in i att bli tillsammans med ditt ex, speciellt eftersom du bara bröt upp. Vad du behöver göra är att helt enkelt vara tålmodig, och ge din återuppväcka lite tid att arbeta. Det kan ta lite tid för dig och ditt ex att komma igång, så du måste ta saker långsamt, och bara tillåta saker att hända. Att tvinga saker att hända kommer bara att resultera i ett misslyckat försök från din sida, och en annan misslyckad relation för både dig och ditt ex.

Använd dina läppar för att prata

Talande är faktiskt en av de bästa verktyg som du har för att försöka bli ihop med ditt ex. Det är genom samtal som ni båda faktiskt kan få mer insikt om varandra samt diskutera vissa saker om din tidigare relation och nuvarande status som kan hjälpa dig både med att nå ett gemensamt beslut om vad ni båda vill göra med din relation .

Det finns en massa andra tricks som du kan eventuellt använda, men det viktigaste att komma ihåg här är att bli tillsammans kommer att ta tid, och en hel del arbete från din sida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0