Tips om hur man får tillbaka med sitt ex fru

Att bryta upp ett äktenskap kan vara en mycket svår process för både dig och din fru, mer så om det finns barn inblandade. Komma tillbaka tillsammans med ditt ex fru är inte lättare heller, särskilt om din bryta upp var en rörig en. Lyckligtvis för dig, det finns ett par saker som du kan använda för att du ska få ditt ex fru tillbaka in i ditt liv och in i din familj igen. Du behöver inte leva med ditt beslut att bryta upp ditt äktenskap, mer än någonsin om man insåg att bryta upp var fel beslut att fatta, och att ni båda ska vara tillsammans ändå.

Här är ett par saker som du kan göra för att vinna tillbaka hjärtat i ditt ex fru.

Fräsha upp ditt utseende

Många män har en tendens att inte bry sig om sitt utseende när de har lugnat ner sig och gifte sig. Ett sätt att du faktiskt kan få ditt ex fru tillbaka är genom att ta tid att fixa själv fysiskt, vilket innebär att du behöver för att få dig i god form, bära fina kläder, helst sådana som din fd fru skulle vilja se dig i, och städa själv.

Att göra detta kommer inte bara att stärka upp ditt självförtroende, men kommer också att påminna henne om att du är som en oslipad diamant, allt du behöver lite spott-och-glans och du kan lysa som en stjärna. Tänk på att sätta upp ett bra utseende för dig ex talar om för henne att du bryr dig tillräckligt om vad hon tänker på hur du ser ut att påminna henne om att hennes åsikter är viktiga för dig.

Påminna henne

Ett sätt att du kan få ditt ex fru att vilja bli ihop med dig är att påminna henne om den man som hon förälskade sig i dig. Om det har något att göra med hur du hanterar barn, då påminna henne genom att ta henne ut på en date och föra henne till ett barnhem, eller visa henne hur du hanterar dina barn. Dessa små ledtrådar kan faktiskt hjälpa henne minnas de bra saker om dig i din relation, och hon kan tänka sig bli tillsammans med dig.

Överraska henne

Ett sätt att riktigt överraska din ex fru genom att fånga henne på sängen, eller när hon minst förväntar sig det. Du kan faktiskt åstadkomma detta genom att göra något oväntat, åtminstone en som hon minst förväntar sig av dig. Om du sällan laga mat till henne förut, prova att fråga ut henne på en dejt, och laga mat åt henne. Detta kan faktiskt visa henne att du är villig att göra det som man inte normalt gör bara så att du kan vinna tillbaka henne. Detta innebär viljan till förändringar också, och kan ge ett bra intryck på henne. Du kan faktiskt toppa detta av genom att lova henne att detta kan vara en vanlig sak, bara så länge du menar vad du säger.

Lova henne

En av de bästa som du kan göra för att förbättra dina chanser att få tillbaka tillsammans med ditt ex fru genom att lova henne en bättre framtid med dig. Du bör dock göra din del och faktiskt försöker göra nödvändiga förändringar i er relation så att du faktiskt kan utföra ditt löfte och ge henne en ny och bättre relation med dig jämfört med en tidigare.

Det viktigaste att komma ihåg här är dock att du måste vara uppriktig i dina försök att vinna henne tillbaka. Du kommer inte att kunna få tillbaka tillsammans med ditt ex fru om du inte är uppriktig i att få henne tillbaka, så se till att du verkligen vill ha henne tillbaka om du verkligen vill bli ihop med henne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0