Hur ska du förbättra dina chanser i att bli tillsammans med ditt ex

Trots att bli tillsammans med ditt ex är inte rocket science, det finns fortfarande några saker som du måste lära dig och vet för att säkerställa att du kan förbättra dina chanser att få tillbaka tillsammans med ditt ex. Enkelt att gå Gung-ho på hela processen faktiskt kan leda till besvikelse och misslyckande, så se till att du är uppmärksam och läsa på om du vill lära dig hur du kan förbättra dina chanser att komma tillbaka tillsammans med ditt ex.

Här är några saker som du bör veta så att du kan lyckas återuppväcka din relation med ditt ex.

Undvik Tigga

Aldrig tigga ditt ex för att bli ihop med dig. Detta kommer bara att sätta dig i dålig dager med ditt ex och du kommer att visas behövande och påträngande, attribut som är både ointressant och avvärjande till en massa människor, inklusive ditt ex. Se till att du undviker bad henne att komma tillbaka, eller att skjuta henne och tvinga henne att gå med att bli ihop med dig. Att göra detta kommer bara att skada dina chanser med ditt ex.

Ha tålamod

Ge ditt ex lite tid att tänka på din bryta upp, och eventuellt ompröva ditt förhållande. Även om det är lättare sagt än gjort, du måste ha tålamod och låta saker och ting ha sin gång. Att låta ditt ex att tänka på saker han / hon är bättre än du försöka ge din input och tvinga henne att fatta ett beslut på ett visst sätt, eftersom detta kommer bara irritera ditt ex, och kanske förstöra dina chanser att få tillbaka tillsammans.

Håll kontakten

Att hålla kontakten betyder att du ändå ska försöka vara en del av sitt liv på något sätt, för att inte låta henne att helt glömma dig. Du kan ibland prata med henne i telefon, eller gå ut på vänliga datum, se bara till att du inte överdriva. Kom ihåg att du redan bryts upp, så ditt ex har ingen skyldighet att hålla träffa dig. Överdrifter detta bara kommer att irritera ditt ex också, så se till att du håller din interaktion med en acceptabel bara.

Utnyttja fördelen med din förflutna

Att vara tillsammans i ett förhållande innan kan ha sina fördelar, så se till att du använder den. Använd den information du har att vinna henne tillbaka, oavsett om det är hennes favoritfärg, favoritmat, eller en skjorta som hon gillar att se dig i. Med dessa godbitar av information kan innebära för henne att du värdesätter hennes åsikter och att du bryr dig tillräckligt om vad hon tycker och vad hon gillar.

Tala till ditt ex

Att prata med ditt ex kan faktiskt göra en hel del bra på dina chanser att bli ihop eftersom detta skulle kunna vara en väg för dig att diskutera och eventuellt arbeta fram en lösning på alla de saker som har gått fel i ditt förflutna relation. Du kan också använda denna möjlighet att låta henne veta om din sanna känslor om henne och om ditt förhållande.

Genom att följa dessa enkla tips kan du hjälpa faktiskt förbättra dina chanser att få tillbaka tillsammans med ditt ex.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0