Hur kan du få ditt ex vilja ha tillbaka dig

Att bryta upp med ett ex är aldrig en bra sak, lyckligtvis för dig finns det sätt att du kan få ditt ex att vilja dig tillbaka i hennes liv, speciellt om du tror att din bryta upp var det fel beslut för er båda att göra. Du behöver inte leva ett liv i saknad, mer så om det är ett sätt att du faktiskt kan riktigt att fel beslut för din.

Här är några av de saker som du faktiskt kan göra om du vill få ditt ex tillbaka till att vilja dig.

Ser bra ut

Se till att du tar dig tid att göra vissa förbättringar i hur du ser ut. Ett säkert sätt att du kan få ditt ex att vilja tillbaka är att helt enkelt försöka göra din ser bättre ut än det sätt som du normalt ser. Detta gör du estetiskt tilltalande för ditt ex, och kommer att bidra till att öka dina chanser att ditt ex vill ha dig tillbaka. Ingen vill vara tillsammans med någon som inte vet hur man hand om sig själva, för detta är en indikation på hur den personen skulle ta hand om dem i gengäld.

Var positiv

Ett sätt att du kan förbättra din vädja till ditt ex och få henne att vilja tillbaka är att helt enkelt hålla en positiv utveckling. Om du håller en positiv inställning, kommer detta att reflektera faktiskt på hur du bär dig själv, och i sin tur kommer att reflektera över hur du tar hand och interagera med andra. Ju mer positiv du är, skulle mer positiva folkets reaktion vara mot dig därmed förbättra dina chanser att få ditt ex att vilja tillbaka.

Använd din historia

Att vara tillsammans i ett förhållande innan medför inte en mängd fördelar för dig, så se till att du använder det. Du kommer att ha en del information om vad ditt ex kanske gillar, såsom vilken typ av kille hon är attraherad av, eller vad hennes favoritfärg är eller vad hennes favoritmat är. Dessa uppgifter kommer att bidra till att ge dig kanten eftersom du redan vet vad hon gillar, så se till att du använder dessa för att få henne att lägga märke till dig och känna att förlorad attraktion för dig igen.

En påminnelse om de goda tiderna

I din tidigare relation, måste det finnas en aspekt av det som ditt ex verkligen älskar. Det kan vara en särskild händelse, eller ens en egenskap som du kan ha att hon bara finner oemotståndligt eller tilltalande. Försök att kopiera det, eller efterlikna det på ett sätt som det kan hjälpa att påminna henne om hur glad du var och vad hon brukade tycka om dig. Detta kommer också att visa henne att du bryr dig om vad hon trodde, och att du värdesätter hennes åsikt, vilket framgår av dina försök att påminna henne om ditt förflutna.

Dessa är bara några av de sätt som du kan använda för att göra ditt ex vill ha dig tillbaka. Se bara till att lägga till din personliga stil för att göra dina försök mer äkta och mer personligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0