Hur får tillbaka sitt ex efter man har gjort slut genom en stor gräl


De flesta, om inte alla, har relationer haft ett uppehåll på minst en gång lyckligtvis för dig, för det mesta, dessa bryter upp ändå sluta med både ex börjar bli tillsammans igen. Även om det är en hög del av relationer bli tillsammans efter ett uppehåll på, fortfarande inte en garanti för att du och ditt ex kommer att komma tillbaka efter din bryta upp. Du måste ta del av några saker för att vägleda er tillbaka till ett "par" status. Här är några användbara tips om hur du kan hantera att bli tillsammans med ditt ex.

Acceptera det faktum att du gjort slut

Innan du kan börja bli tillsammans med ditt ex, måste du först acceptera det faktum att du och ditt ex bryts upp, vilket innebär att du inte är tillsammans längre. Detta kan vara svårt, speciellt om du inte är villig att avsluta relationen i första hand. Men om du inte kommer i rätta med detta faktum, då dina insatser på att bli tillsammans med ditt ex kan påverkas. Du kan fortsätta att förvänta sig vissa saker från henne, samt fortsätta att agera på ett visst sätt mot henne som kan visas inkräktande för ditt ex, speciellt eftersom det i hennes ögon ni båda redan är inte tillsammans längre.

Veta varför du gjorde slut

När du har kommit i form med din bryta upp, är det dags att du förstår varför du bröt upp i första hand. Förstå anledningen till att bryta upp kan faktiskt ge dig en inblick i hur du ska gå att vinna ditt ex tillbaka. Om ditt problem är att du är för possessiva, så ska du lära dig vid det här laget att agerar på det sättet inte kommer att få henne tillbaka. Lär av dina bryta upp och försöka använda den kunskapen i att få tillbaka tillsammans med ditt ex.

Uppriktighet är din största vapen

Inget form av lögn kommer att uppmana ditt ex att bli ihop med dig om du är falsk med dina handlingar. Se till att du får tillbaka tillsammans med ditt ex av rätt anledning. Detta kommer att märkas på hur du hanterar din få-tillbaka-tillsammans process. Om skälet till att bryta upp berodde på ditt fel, så ber om ursäkt för det. Om du verkligen är avsikten med att få tillbaka tillsammans med ditt ex, så ska du ha några problem ödmjuka dig själv och svälja din stolthet att göra det.

Ge det tid

Det tar tid för alla sår att läka, och när det gäller känslomässiga sår kan det ta längre tid. Kom bara ihåg att du måste ge din relation tid att läka och återhämta sig från den bryta upp innan du kan faktiskt gå på det igen och börja om. Du vill inte gå in i relationen förtid, förväntar sig att arbeta direkt. Eftersom ni båda kommer ifrån en misslyckad relation tidigare, din nya relation när du får tillbaka tillsammans kommer att bli ännu mer komplicerat, och kräver mer arbete från båda sidor, vilket är varför det är lämpligt att du ger ditt förhållande tid att återhämta sig och läka innan driva igenom med att få ihop igen.

Bryta upp och bli ihop igen inte behöver vara svårt, men det är inte lätt också, så se till att du utbildar dig att bättre förbereda för eventuella händelser som kan utvecklas när du försöker bli ihop med din ex, särskilt efter en bryta upp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0