Göra en smidig övergång från ett uppehåll på att komma tillbaka tillsammans

Går vidare från en paus på upp till att bli tillsammans med ett ex är ingalunda en lätt sak att åstadkomma, men förhoppningsvis med några användbara tips, bör du kunna göra det med relativt sett mindre problem och med större lätthet.

Även om inte många människor fokuserar för mycket på de övergår processen från en bryta upp för att få ihop, är det fortfarande en viktig del av hela bli tillsammans process. Om du vill lyckas bli ihop med ditt ex, måste du veta hur övergången väl för att undvika eventuella problem som kan uppstå längre fram. Här är några saker som kan hjälpa dig att övergången smidigt från en bryta upp för att få ihop igen.


Förstå varför ni gjorde slut


Som erkänner att du och ditt ex redan bryts upp kommer din övergången hela mycket enklare eftersom detta kommer att få dig att förstå att ni faktiskt inte tillsammans längre, vilket är varför du behöver komma till en lösning med ditt ex, och om du kan att åtgärda problemet, då kan du fortsätta att få tillbaka tillsammans med ditt ex.

Det är i denna process som du kommer att förstå varför du gjorde slut med ditt ex, vilket i sin tur hjälper dig att lista ut hur man får till en lösning för din bryta upp.

Glömma och förlåta

Om du hoppas att framgångsrikt kunna gå från en bryta upp för att få ihop igen, behöver lära sig att förlåta varandra för dina fel och brister i dina tidigare förhållande, och glömma att en del av ditt förflutna dig och ditt ex så att du kan börja återuppbygga din relation och börja på nytt. Komma tillbaka tillsammans utan att utjämna denna del i ditt förflutna kommer bara att resultera i en annan misslyckad relation senare eftersom olösta frågor som denna kommer bara att dyka upp igen i er framtida relation senare.

Skapa en upplösning

Efter att ha talat med varandra i frågor i er relation som behöver lösas, måste du både komma med en lösning för att du ska kunna gå vidare till din nya relation, vare sig det är genom att komma med en kompromiss mellan dig och ditt ex eller genom att ändra vissa aspekter i er relation. Det kan variera beroende på varje relation, samt de faktorer som orsakade förhållandet att misslyckas tidigare.

Genomgå lösningen

När du och ditt ex har enats om en lösning, är det mycket viktigt att komma ihåg att du börjar på nytt, vilket innebär att även om ni båda var i ett förhållande tidigare, betyder det inte att man kan kringgå bli ihop igen process och bara vara ett par direkt. Eftersom din tidigare förhållande har misslyckats, det är säkert att säga att starta på nytt är det bästa för dig och ditt ex att göra, så ta dig tid att lära känna varandra igen bara för att starta saker.

Det finns inga genvägar för att få ihop igen, men om du är uppriktig i att en tidigare misslyckad relation fungerar den här gången, bör du allvarligt överväga att ta dig tid att göra det arbetet, och förhoppningsvis övergången bättre från att brytas upp till att vara tillsammans igen .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0