Hur kan man berätta om din flickvän vill komma tillbaka till dig

Över 90% av alla trasiga upp relationer resultat med paret bli ihop igen, men, men så är fallet, hur kan man verkligen säga om din flickvän är faktiskt intresserad av att bli tillsammans med dig, eller om hon tillhör de resterande 10 % som är nöjd med att bryta upp.

Om du är en kille kämpar med denna fråga, du behöver inte hindra dig längre för det finns sätt där du faktiskt kan avgöra om din flickvän vill bli ihop med dig eller inte. Här är ett par saker som kan hjälpa dig att göra detta konstaterande.

Hålla kontakt

Om en fd flickvän stannar i ständig kontakt med dig, det är en stor möjlighet att hon fortfarande hoppas kunna bli ihop med dig. Tänk på att ingen vill bo nära och kopplas till deras ex-talet, inte om de fortfarande hoppas på en nytändning av förlorade romantik.

Ditt ex kan försöka åstadkomma detta genom att ständigt försöka få lite information om din dagliga rutin, till exempel vad dina planer för dagen, eller där du kommer att vid en viss tidpunkt, och som du kommer att umgås med. Dessa godbitar av information kommer faktiskt hjälpa henne hålla kontakt med dig, och är ett tydligt tecken på att hon fortfarande vill vara en del av ditt liv, även om du brutit upp från och med nu.

Gå ut och snacka vanligt

Gå ut med din fd flickvän, även om det bjuder bara är för ett "vänligt" Hittills är också en annan indikator som din flickvän kanske försöker återansluta eller återupprätta en relation med dig igen. Dessa "vänliga" datum kan visas ofarligt, speciellt om du inte är misstänka en sak, men de kan vara ett bra sätt att få återförenas med någon på en mer romantisk nivå. Det är oftast i dessa datum som du och ditt ex kommer att få prata om en massa saker om din relation, inklusive alla de saker som var och kunde-ha-varit. Om din fd flickvän då och då bjuder ut för en vänlig träffas, är chansen, kan hon vara intresserad av att bli tillsammans med dig.

Förhållande Samtal

Ett annat sätt att berätta om din fd flickvän vill umgås med dig är om hon ofta pratar om din relation med dig, ännu viktigare, de delar som ni kunde ha haft om du inte bryta upp, eller de delar som hon framför allt älskar och verkar inte kunna glömma. Dessa frågor är säkra tecken på att din fd flickvän fortfarande tänker på dig och er relation, och är bara ute efter tecken eller ledtrådar till om du vill bli ihop med henne som bra eller inte.

Kom ihåg, att få tillbaka tillsammans med ett ex, vill ingen av parterna att omedelbart säga att han eller hon vill den andra för att bli ihop med dem eftersom det kan ge dem intryck av att vara för behövande eller påträngande, varför din fd flickvän får att använda dessa samtal för att röra upp några reaktioner från dig som kan hjälpa henne att avgöra om du är intresserad eller inte.

Svartsjuka

Om din fd flickvän blir svartsjuk när hon ser dig med en annan kvinna, så är det en tydlig indikator på att hon fortfarande hyser romantiska känslor för dig. Du bör dock vara mycket försiktig när du använder detta test för att kontrollera om din flickvän är fortfarande intresserad av att få tillbaka tillsammans med dig eftersom det kan också slå tillbaka på dig, speciellt om din flickvän känner sig kränkt och sårad. Med den här kan faktiskt köra ditt ex i armarna på en annan man, vilket är något som du inte vill.

Det finns fortfarande ingen ersättning för ett bra samtal med ditt ex och diskutera din relation med henne, men när man pratar med henne är ännu inte ett alternativ som för tillfället, då du faktiskt kan använda dessa små tips för att avgöra om hon verkligen vill ha tillbaka tillsammans med dig eller inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0