Hur avgör du om du ska gå tillbaka till ditt ex eller inte


Har du någonsin gjort slut med en fd pojkvän eller flickvän, och har känslomässiga behov av att bli ihop med dem, men är fortfarande osäker på om du ska göra det eller helt enkelt gå vidare från din misslyckad relation? Tja, behöver du inte tänka på det för mycket eftersom det finns sätt att du faktiskt kan avgöra om du bör eller inte bör bli ihop med ditt ex. Den här artikeln ger dig några tips om hur jag ska säga när du bör eller inte bör bli ihop med ditt ex så att du kan undvika att göra några felaktiga beslut.

Exet är alltför svartsjuk

Om ditt ex fortfarande går på en svartsjuk ursinne när han skulle se dig ute på en date med en annan person, då det kan vara en indikation på att du bör nog inte bli ihop med ditt ex. Detta kan visa att ditt ex inte kan ge dig den distans och lite ledigt för din relation som du behöver. Om ditt ex inte kan åtminstone acceptera det faktum att ni båda bryts upp, sedan bli tillsammans med honom kan innebära vissa problem för dig senare. Kom ihåg att en possessiv ex inte vara en bättre pojkvän eller flickvän när du kommer tillbaka tillsammans, faktiskt, kan han eller hon bli värre.

Ingen kommunikation

Innan du kan hoppas på att lyckas bli ihop med ett ex, både en stor mängd prata mellan er behövs, för utan den, din få tillbaka tillsammans process kan vara rörigt en. Kommunicera med varandra betyder att ni båda kommer att få möjlighet att prata om allt som du behöver diskutera med varandra för att hjälpa fram till en upplösning för din bryta upp, om det är att bli tillsammans igen, eller att helt enkelt kalla det avslutas och gå vidare.

Vet inte varför du vill bli ihop

Om du inte har några konkreta skäl till varför du vill bli ihop med ditt ex, så ska du nog inte. Inte bli ihop med ditt ex bara för att du tycker synd om honom, eller om du bara känner mig ensam. Du måste ha ett gott skäl att vilja bli ihop med ditt. Tänk på att hela denna sak handlar inte bara dina egna känslor, men det handlar om din mans också, så du måste vara försiktiga och diskretion. Så fort du har en bra anledning att vilja bli tillsammans igen, då är den tid som du bör göra det.

Gå vidare om ditt ex har gått vidare

Om ditt ex redan har slutit fred med din bryta upp, och har redan börjat dejta andra människor, och kanske redan är i en stadig och seriöst förhållande, så har du förmodligen borde försöka tänka på att gå vidare från din relation också. Det är aldrig en bra idé att gå efter ditt ex, speciellt om det innebär att bryta upp deras relation med en annan person. Du hade din chans med honom, och nu när ditt förhållande har upphört, har din chans redan passerat. Låt ditt ex för att finna lyckan med någon annan, och du bör göra det med dig själv också.

Dessa tips hjälper dig att göra valet om huruvida att få tillbaka tillsammans med ditt ex eller inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0